STRAVA

Trainingsgroep Het Zwartewater op Strava
In juni 2016 is het initiatief genomen om Trainingsgroep Het Zwartewater als club actief te maken op Strava. Al onze leden kunnen hiervan lid worden. Onze club kun je vinden op https://www.strava.com/clubs/trainingsgroephetzwartewater 
Als je de app al geïnstalleerd hebt op je telefoon, kun je je ook via de app aanmelden. 
 
Op deze plek of in de app kun je van jezelf en deelnemende clubgenoten zien waar ze gefietst hebben, met wie, hoe ver en hoe hard. Ook kun je elkaar complimenten (zgn. kudos) geven voor de ritten die je hebt afgelegd en eventueel opmerkingen plaatsen. Zelfs het plaatsen van foto’s is mogelijk.
 
Download de app, meld je gratis aan en analyseer jouw prestaties en vergelijk die met fietsvrienden. Voor vragen of opmerkingen zijn Bernard Maandag en Gerrit ten Klooster als beheerder van de club op Strava beschikbaar. Bernard en Gerrit kunnen leden aan de club op Strava toevoegen.

 

Wat is Strava?
Strava is een app voor o.a. smartphones. De app stelt wielrenners en hardlopers in staat om op de fiets of hardlopend afgelegde afstanden en routes vast te leggen en deze prestaties te vergelijken met andere hardlopers en fietsers. Heel kort gezegd is Strava de vervanger van het imiddels ouderwetse papieren toerboekje. Het registreert jouw ritten via  iPhone of Android-apparaat. 
De Strava-app is te downloaden in de apple-store of google playstore.
 
Kost Strava geld?
Strava (basis) is gratis te gebruiken! Registreer jouw ritten, houd je voortgang bij en doe gratis mee aan uitdagingen, zonder dat daar kosten aan verbonden zijn.
Upgrade naar een Strava Premium-abonnement is mogelijk om van nog meer motiverende functies gebruik te kunnen maken, zoals het stellen van doelen, gefilterde klassementen, hittekaarten en meer. Aan een Premium-abonnement zijn wel  kosten verbonden.