(virtuele) Koningsloop Hasselt 2021Trainingsgroep het Zwartewater organiseert dit jaar de virtuele Koningsloop voor hardlopers én wandelaars. In de week van Koningsdag (zaterdag 24 april tot en met zaterdag 1 mei) kun je coronaproof op je eigen moment het parcours lopen van 5 km, 10 km of 21 km (halve marathon). De routes gaan langs mooie plekken in Hasselt en de omgeving. 

Deelnemen

Iedereen kan deelnemen aan de virtuele Koningsloop. Je kunt je tot en met 23 april 18.00 uur aanmelden op inschrijven.nl via deze link. Je hebt hierbij keuze uit de volgende drie opties:

  • De Koningh 5 km, De Slomp en de Graaf 10 km of De Pruim Automatisering 21 km (inschrijfkosten: €5,-)
  • De Koningh 5 km, De Slomp en de Graaf 10 km of De Pruim Automatisering 21 km met ondersteuning van een digitaal trainingsschema (inschrijfkosten: €7,-)
  • De Koningh 5 km, De Slomp en de Graaf 10 km of De Pruim Automatisering 21 km en Start to run: ondersteuning van een digitaal trainingsschema en deelname aan een whatsappgroep met personal trainer en andere deelnemers (inschrijfkosten: €10,-)

Heb je je aangemeld? Dan kun je tussen zaterdag 24 april en zaterdag 1 mei op een eigen moment jouw Koningsloop lopen. 

Goodiebag

Voor iedere ingeschreven deelnemer van de virtuele Koningsloop is er een Koningsloopmedaille en goodiebag beschikbaar. Je kunt deze voorafgaand of na je loop op vertoon van de gekregen e-mail ophalen bij “Bij Marko”, Nieuwstraat 5, Hasselt. Zie voor openingstijden de website van “Bij Marko” Let op! “Bij Marko” is op maandag 26 april gesloten en op Koningsdag geopend van 10.00 tot 14.00 uur.

Na afloop

Zie je graag jouw resultaat gepubliceerd op www.uitslagen.nl? Stuur dan uiterlijk 2 mei een mailtje met een printscreen van jouw resultaat (bijvoorbeeld van je Strava, Runkeeper of Garmin-app) naar info@koningsloophasselt.nl. Vermeld hierbij je naam en de route (5, 10 of 21 km). Wij zorgen dan dat jouw resultaat op www.uitslagen.nl wordt gepubliceerd.

Parcours

De routes van de virtuele Koningsloop starten alle drie bij het clubgebouw van Trainingsgroep het Zwartewater (Buiten de Enkpoort 17), naast korenmolen de Zwaluw. Vanaf dat punt zijn de routes aangegeven met pijlen op de grond. De route van de halve marathon gaat via de pont tussen Genemuiden en Zwartsluis. Deelnemers van de halve marathon kunnen gratis met de veerpont op vertoon van de gekregen e-mail. 

Bekijk hieronder de routes. Via de hyperlinks kun je de routes te exporteren naar je sporthorloge. 

Parcours De Koningh 5 kilometer. Open hier de route.

Parcours Slomp en de Graaf 10 km. Open hier de route

Parcours Pruim Automatisering 21 kilometer (halve marathon). Open hier de route

Start to run

Heb jij nou altijd al willen beginnen met hardlopen, maar is het er nooit van gekomen? Dan is dit hét moment om te starten met de hardloopclinic Start to Run. Tijdens de loopclinic voor de 5 kilometer werk je in acht weken toe naar het kunnen uitlopen van de 5 kilometer. Dit zal in het begin gepaard gaan met veel wandelpauzes tijdens de trainingen. Naarmate de trainingen vorderen, worden de wandelpauzes steeds korter. Als je al ervaring hebt met het uitlopen van de 5 kilometer, dan is de loopclinic voor de 10 kilometer misschien wat voor jou. Voor beide schema’s geldt dat er drie trainingen per week op het programma staan. Wanneer je je aanmeldt voor Start to run, krijg je een begeleider waarbij je terecht kunt voor eventuele vragen en adviezen. De trainingen gaan in de week van 1 maart van start.

Algemene voorwaarden

Download
Algemene voorwaarden Virtuele Koningsloo
Adobe Acrobat document 198.5 KB

EvenementsponsorenExtra informatie

Uw deelname aan dit evenement geschiedt op eigen verantwoordelijkheid en risico. De organisatie vrijwaart zich van iedere aansprakelijkheid. Voor eventuele vragen of opmerkingen kunt u een mailtje sturen aan: lopen@trainingsgroephetzwartewater.nl