Impressie Oliebollenloop 2019

Oliebollenloop

Op zaterdag 28 december 2019 organiseert Trainingsgroep Het Zwartewater de jaarlijkse oliebollenloop. Na afloop ontvangen alle deelnemers een heerlijke oliebol van bakker Blom. Informatie over het programma, inschrijving, kleedruimte en parkeren kun je op deze pagina lezen.

 

Programma 28 december 2019

Tijd Afstand Categorie Voorinschrijving Na-inschrijving
09:45 RegioBank kids run 1000 m t/m 8 jaar € 2,50 € 2,50
10:10 Kontento kids run 1500 m 9 t/m 12 jaar € 2,50 € 2,50
10:30 Prijsuitreiking jeugd      
10:45 Binthout 4 Engelse mijl vanaf 13 jaar € 7,50 € 8,50
10:50 Bakker Blom 8 Engelse mijl vanaf 13 jaar € 7,50 € 8,50
12:15 Prijsuitreiking 4 en 8 Engels mijl      

 

Inschrijven

Klik hier om je in te schrijven. De voorinschrijving is open tot en met 26 december. Na-inschrijven kan op de dag zelf aan de inschrijfbalie op de start- en finishlocatie, tot 20 minuten voor de start van de desbetreffende afstand. Voor de 4 en 8 Engelse mijl geldt een gezamenlijk maximaal aantal deelnemers. Schrijf je dus op tijd in.

 

Let op: in sommige gevallen komt na het aanmelden de bevestigingsmail in de spam folder. Heb je helemaal geen bevestigingsmail gehad en wil je checken of jouw inschrijving goed is doorgekomen? Dat kan via deze link

Parcours

Het parcours van de RegioBank kids run en de Kontento kids run bestaat uit 2 of 3 rondes van 500 meter. Het parcours start bij de veldschuur en gaat via het fietspad over de parkeerplaats weer terug naar start/finish.

 

Het parcours van de 4 Engelse mijl en 8 Engelse mijl gaat over 1 of 2 ronden van 6,4 km vanaf de Veldschuur over het fietspad richting Zwartewaterklooster, met een keerpunt op de Zwartewaterkloosterweg.

 

De start/finish van alle runs is bij de Veldschuur Bid en Werk (Wijkweg 2, Rouveen) aan de Stadsweg.

 

Prijzen

Alle deelnemers ontvangen een gaaf aandenken. Voor de 1e, 2e en 3e plekken van de kids runs, is er daarnaast ook een Oliebollenlooptroffee.

 

Sponsoren

 Naast onze clubsponsoren (zie ook onderaan de pagina) wordt de Oliebollenloop mede mogelijk gemaakt door: 

Kleedruimte

Er is geen kleedkamer, maar wel een ruimte om je warme kleding even uit te doen. Hier kun je ook je tas laten staan.

 

Parkeren

Als je met de auto naar Hasselt komt, dan kun je deze het parkeren op de parkeerplaats van de Veldschuur. Het adres is Wijkweg 2, 7954 HP Rouveen

Tijdsregistratie

De tijdregistratie wordt bijgehouden met behulp van een IPICO-chip. De uitslagen worden gepubliceerd op uitslagen.nl

(categorie M/V, senioren en 40+).

 

Hoe word ik geregistreerd?

De chip is een vederlicht systeem die aan de loopschoen wordt bevestigd. Elke chip bevat een unieke code. Deze code wordt ‘gelezen’ door dunne antennematten op de weg, voorzien van bijbehorende tijd en doorgegeven aan de centrale computer van de timer/organisatie. Hier worden codes, tijden, startnummers en persoonsgegevens samengebracht en kan snel en goed een uitslag opgemaakt worden.

 

Hoe bevestig ik mijn chip?

Bij het startnummer ontvang je ook je chip, deze kan met de bijgeleverde tie-wrap gemakkelijk aan de schoen worden bevestigd. Natuurlijk is het ook mogelijk de chip middels de veters aan de schoen te bevestigen, dit heeft echter niet de voorkeur omdat de chip na afloop weer ingeleverd dient te worden. Zie ook deze demofilm.

 

Inleveren van de chips?

De chips worden direct na de finish verzameld door vrijwilligers van de organisatie. Deze zullen in het finishgebied staan en kunnen de chip op een snelle manier van je schoen halen

 

Algemene voorwaarden

Bekijk hier de algemene voorwaarden voor deelname aan de Oliebollenloop Hasselt 2019:

 

Download
Algemene voorwaarden en regelement Oliebollenloop Hasselt 2019
Algemene voorwaarden en reglement.pdf
Adobe Acrobat document 106.0 KB

Extra informatie

Jouw deelname aan dit evenement geschiedt op eigen verantwoordelijkheid en risico. De organisatie vrijwaart zich van iedere aansprakelijkheid. Voor eventuele vragen of opmerkingen kun je een mailtje sturen aan: info@oliebollenloophasselt.nl. Lees ook de privacy verklaring voor meer informatie.