Verslag

Oliebollenloop

Op zaterdag 29 december 2018 organiseert Trainingsgroep Het Zwartewater haar jaarlijkse oliebollenloop. Doe ook mee en verdien een heerlijke oliebol van bakker Blom.

 

Informatie over het programma, inschrijving, kleedruimte en parkeren kunt u hieronder lezen.

Programma 29 december 2018

Tijd Afstand Categorie Voorinschrijving Nainschrijving
 09:45 Kontento kids run 1500 m 9 t/m 12 jaar € 2,50 € 2,50
10:10 Runners point Hasselt run 1000 m tot 9 jaar € 2,50 € 2,50
10:30 Prijsuitreiking jeugd      
10:45 Binthout 4 engelse mijl vanaf 12 jaar € 7,50 € 8,00
10:50 Bakker Blom 8 engelse mijl vanaf 16 jaar € 7,50 € 8,00
12:15 Prijsuitreiking 4 en 8 engels mijl      

 

Inschrijven

Klik hier om je alvast in te schrijven. De voorinschrijving sluit op 28 december 2018 om 18:00. Na-inschrijven kan op de dag zelf vanaf 09:15 aan de inschrijfbalie op de start- en finishlocatie, tot 20 minuten voor de start van de desbetreffende afstand.

 

Sponsoren

 Naast onze clubsponsoren (zie ook onderaan de pagina) wordt de Oliebollenloop mede mogelijk gemaakt door: 

Prijzen

Naast een aandenken voor alle deelnemers, is er voor de 1e, 2e en 3e plekken van de verschillende categorieën er een speciale Oliebollenrun-trofee.

Parcours

Het parcours van de 4EM en 8 EM gaan over 1 of 2 ronden van 4 EM vanaf de Veldschuur over het fietspad richting Zwartewaterklooster, met een keerpunt op de Zwartewaterkloosterweg.

Het parcours van de Kontento kids run 1500 meter en 1000 meter bestaan uit 3 of 2  rondes van 500 meter die starten bij de veldschuur en via het fietspad over de parkeerplaats weer terug naar start/finish.

 

De start/finish is bij De Veldschuur Bid en Werk (Wijkweg 2, Rouveen) aan de Stadsweg

 

Kleedruimte

Er is geen kleedkamer, maar wel een ruimte om je warme kleding even uit te doen en je tas te laten staan.

Parkeren

Als je met de auto naar Hasselt komt, dan kun je die het parkeren op de parkeerplaats van de Veldschuur.

Het adres is Wijkweg 2, 7954 HP Rouveen

Tijdsregistratie

De tijdregistratie wordt bijgehouden met behulp van een IPICO-chip. De uitslagen worden gepubliceerd op uitslagen.nl

(categorie M/V, senioren en 40+).

 

Hoe word ik geregistreerd?

De chip is een vederlicht systeem die aan de loopschoen wordt bevestigd. Elke chip bevat een unieke code. Deze code wordt ‘gelezen’ door dunne antennematten op de weg, voorzien van bijbehorende tijd en doorgegeven aan de centrale computer van de timer/organisatie. Hier worden codes, tijden, startnummers en persoonsgegevens samengebracht en kan snel en goed een uitslag opgemaakt worden.

 

Hoe bevestig ik mijn chip?

Bij het startnummer ontvang je ook je chip, deze kan met de bijgeleverde tie-wrap gemakkelijk aan de schoen worden bevestigd. Natuurlijk is het ook mogelijk de chip middels de veters aan de schoen te bevestigen, dit heeft echter niet de voorkeur omdat de chip na afloop weer ingeleverd dient te worden. Zie ook deze demofilm.

 

Inleveren van de chips?

De chips worden direct na de finish verzameld door vrijwilligers van de organisatie. Deze zullen in het finishgebied staan en kunnen de chip op een snelle manier van je schoen halen

Extra informatie

Uw deelname aan dit evenement geschiedt op eigen verantwoordelijkheid en risico. De organisatie vrijwaart zich van iedere aansprakelijkheid. Voor eventuele vragen of opmerkingen kunt u een mailtje sturen aan: info@oliebollenloophasselt.nl. Lees ook de privacy verklaring voor meer informatie.