Sponsoring Rabobank

In de afgelopen jaren was de Rabobank één van onze sponsoren, o.a. bij de Grachtenloop. De Rabobank kiest ervoor om het sponsorgeld door middel van een stemronde (de clubkas-actie) te verdelen over clubs, verenigingen en stichtingen. 
Wij zijn uw hulp daarom hard nodig.

Clubkas-actie

De Rabobank Vaart en Vechtstreek stelt een sponsorbedrag beschikbaar en roept verenigingen en stichtingen op om mensen op hun club te laten stemmen. 
Elke stem is geld waard, laat deze kans niet lopen

 

Welke verenigingen/stichtingen?  Alle verenigingen/stichtingen die een bankrekening bij Rabobank Vaart en Vechtstreek hebben lopen.

Wie kunnen er stemmen? Alle mensen die lid zijn van Rabobank Vaart en Vechtstreek. Let op: als je rekeninghouder bent dan ben je niet direct ook lid. Lid wordt je gratis en met een lidmaatschap kun je gebruik maken van meerdere voordelen. Kijk hier voor meer informatie. 

Hoe kun je stemmen? Op 10 maart krijgen alle leden van Rabobank Vaart en Vechtstreek een brief met hun persoonlijke stemcode. Met de code kan men inloggen en heeft men de mogelijkheid om vijf stemmen te verdelen. Op één vereniging kunnen twee stemmen worden gegeven.

Bundel de krachten 

STG Het Zwartewater wil met de Grachtenloop een mooi loopevenement in de Hasseltse binnenstad organiseren. Wij zijn u hulp daarbij nodig


'Bundel de krachten voor het lopen langs de Hasseltse grachten"

 

Leden, vrienden, geïnteresseerden en mensen die STG Het Zwartewater een warm hart toedragen. Stem vanaf 10 maart op ons!

Stemronde

De start van de stemronde is op 10 maart.  Meer informatie volgt