Nieuwsarchief

Koningsloop 2022  breekt record

Afgelopen woensdag hebben 400 lopers aan ons evenement meegedaan. Bedankt voor de deelname.

Bij deze een aantal linkjes:

Koningsloop 2021

Als gevolg van de coronamaatregelen was ook dit jaar de Koningsloop virtueel.

Zaterdagmorgen 24 april gingen acht jeugdige leden van Trainingsgroep Het Zwartewater als eersten op weg voor hun virtuele Koningsloop van 5 km. Burgemeester Eddy Bilder was bereid gevonden bij start bij de ijsbaan het startschot te lossen voor deze eerste lopers. Hij vindt de virtuele Koningsloop een prima en vindingrijk initiatief van de Trainingsgroep in de huidige coronatijd.

 

Natuurlijk hebben deze eerste deelnemers de Koningsloop uitgelopen. Na afloop kregen ze danook allemaal de welverdiende Koningsloopmedaille.

 

Donderdag 29 april hebben een elftal jeugdleden de Koningsloop gelopen. De kinderen liepen onder begeleiding van een aantal volwassen ook het parcours van de 5 km.

Begonnen werd met een korte warming-up om goed van start te kunnen gaan. Om klokslag 19.30 uur klonk het startschot en werd er bliksemsnel gestart. Het ging zo snel dat één van de volwassenen naar voren sprintte om het tempo enigszins te verlagen. Na de Stenendijk nam een groepje van drie kinderen afstand van de groep. Het tempo lag daarbij net onder de vijf minuten per km! Na 3,5 km roken ze de finish en waren ze voor de begeleiders amper bij te benen. De kinderen van deze kopgroep vormden na te zijn gefinisht een erehaag voor de andere lopers.

 

Brian liep de Koningsloop in 23:53 en was daarmee de snelste. Matthias en Niels kwamen kort daarna gezamenlijk over de finish in een tijd van 24:04. Van de meiden was Liza de snelste met een tijd van 25:44. Ook alle andere kinderen kwamen binnen 30 minuten over de finish. Uiteraard ook voor deze lopers was er na afloop een Koningsloopmedaille.

 

De organisatoren, die de sponsoren van de Koningsloop dankbaar waren voor hun ondersteuning, vonden het een prachtige sportieve en geslaagde happening voor de jeugdleden.

 

Uiteraard zijn van beiden evenementen foto's gemaakt. Aan het weer kun je zien welke  24 april zijn gemaakt en welke 29 april. Je kunt de foto's bekijken door hier te klikken.

 

In totaal hebben zich 136 lopers ingeschreven voor de Koningsloop: 50 voor de 5 km, 50 voor de 10 km en 36 voor de halve marathon (21km).

Koningsloop Hasselt 2021 - Virtueel

In de week van Koningsdag (zaterdag 24 april tot en met zaterdag 1 mei) kun je coronaproof op je eigen moment het parcours lopen van 5 km, 10 km of 21 km (halve marathon). Lees hier meer over het evenement.

Oliebollenloop 2020 - Virtueel

Dit jaar organiseren we tussen 19 december en 31 december de jaarlijkse Oliebollenloop. Dit keer geen groot evenement, maar een coronaproof hardloopevenement. Lees hier meer over het evenement

Hasselts Halve

Tussen 16 mei en 13 juni 2020 organiseert Trainingsgroep het Zwartewater: 'Hasselts Halve'. Hasselts Halve is een eenmalig hardloopevenement dat bestaat uit vier routes in en rondom Hasselt. De vier routes vormen samen een route van 21,1 km. Een mooie uitdaging als je bijvoorbeeld aan het trainen was voor de halve marathon van Zwolle (13 juni). Alle deelnemers krijgen na afloop een medaille toegestuurd, mogelijk gemaakt door Snijder filtertechniek en Binthout. Lees meer over Hasselts Halve op deze pagina.

 

Clubavond 2019

Zaterdag 25 mei is onder mooie weersomstandigheden de clubavond gehouden, dit was voor het eerst bij de sporthal. Door onze sponsor Kontento werd het eten en drinken verzorgd. Op de avond is ook een foto gemaakt van de aanwezige leden in de nieuwe clubkleding. Op een later tijdstip worden de contracten door de sponsoren ondertekend.

Foto's van de avond zijn hier te vinden.

Koningsloop 2019

Op zaterdag 27 april 2019 organiseert Trainingsgroep Het Zwartewater in samenwerking met de Oranjevereniging Hasselt weer de Koningsloop. Alles over de loop kunt u hier lezen.

 

Alternatieve Elfstedentocht

Verschillende rijders van Trainingsgroep Het Zwartewater uit Hasselt namen deel aan de 100 km of 200 km tijdens de Alternatieve Elfstedentocht op de Oostenrijkse Weissensee. Na een grondige voorbereiding van enkele maanden reisde een groep van ongeveer 20  leden opnieuw af naar Techendorf.

 

Materialen, kleding, voeding, conditie en de sfeer waren allemaal perfect in orde en het beloofde een mooie dag te worden. Voor de 200 km rijders ging de wekker al om 4.30 uur om uiteindelijk om 7.00 uur aan de start te staan. Bij een temperatuur van minus 18 graden klonk het startschot en onder luid gejuich gingen de eerste 1100 rijders van start en werd de eerste ronde van 12,5 km in het donker van de ochtend ingezet.

 

Bij weinig wind en met een stralende zon waren de omstandigheden die dag goed te noemen. Vanzelfsprekend horen er bij natuurijs diverse scheuren in de ijsvloer, maar gelukkig zijn de meeste leden zonder ernstige verwondingen teruggekeerd. Na 7 uur en 51 minuten kwam Jan Kanis als eerste rijder van de Trainingsgroep na 200 km over de finish. Met deze tijd behoorde hij tot de zestig snelste schaatsers van de toertocht van 29 januari. Vervolgens behaalden achtereenvolgens ook Rene Staalstra, Roeline Knoll, Derk Jan Verhoek, Wilco de Jong, Klaes-Maarten van der Stege, Lambert Akkerman, Johan Dunnink en Daan van der Lingen de finish van de 200 km.

 

Voor Daan (en ook alle supporters) was het extra spannend want hij arriveerde 10 seconden voor sluitingstijd van de voorlaatste ronde de finish en mocht zo gelukkig de tocht uitrijden. Om precies 19 uur passeerde Daan in het volledig donker en onder luid gejuich van supporters en verzorgers als laatste die dag de finish. De overige rijders leverden hun eigen topprestatie en behaalden diverse afstanden: Maud Feenstra (150 km ), Wilke Feenstra (125 km), Harjan Rumpf (100 km), Albert Grolleman (75 km) en Boudewijn Zuidema die helaas al vroeg moest opgeven vanwege materiaalpech (25 km). Een prachtig resultaat die voor velen als een grote overwinning voelde.

 

“Deelnemers maar zeker ook supporters en verzorgers en trainers kijken terug op een hele geslaagde reis en we bedanken graag alle thuissupporters en sponsoren die ons in de voorbereidingen en tijdens de schaatstocht live gevolgd en gesteund hebben. Wij kijken nu al weer uit naar de komst van natuurijs in Nederland. We zijn er klaar voor”, aldus de schaatsers uit Hasselt en omgeving.

Verslag Oliebollenloop

29 december Oliebollenloop

Op zaterdag 29 december 2018 organiseert Trainingsgroep Het Zwartewater haar jaarlijkse oliebollenloop.

Alles over deze loop kunt u hier lezen

Extra hardloopmogelijkheden

Per september trainingen voor jeugd, recreanten en gevorderden 

 

Bij de loopafdeling van Trainingsgroep Het Zwartewater wordt momenteel door ervaren lopers iedere woensdagavond getraind op een redelijk tot hoog niveau. Echter de beginneling, de recreant en de jeugd heeft nu geen verenigingsonderkomen. Daarom start de Trainingsgroep per september met looptrainingen voor de jeugd, de beginneling, de recreant en de gevorderden. Voor elk wat wils! 

Het mooie van het lopen in groepsverband is dat de tijd vliegt, de drempel lager ligt, doelen makkelijker bereikt worden en het lopen dus een stuk gemakkelijker maakt. 

 

Hardlopen voor de recreant 

Vanaf september starten wij met een tweede groep, met een laagdrempeliger niveau waardoor het voor eenieder met een lichte basisconditie (3-5km kunnen joggen aan één stuk) goed te doen is om hard te lopen in groepsverband met daarbij een trainer. 

De recreatie groep zal ook trainen op de woensdagavond, tegelijkertijd met de gevorderden groep. Op de avond zelf kan men beslissen met welke groep mee te trainen.

 

Start: Woensdagavond 5 september, vertrek om 19:15 vanaf het ijsclubgebouw bij de molen. Training duurt tot 20:30.

Maand september gratis 

 

Hardlopen voor de jeugd

In en om Hasselt hebben wij gemerkt dat jeugd (tot 16 jaar) hardlopen leuk vindt maar voor deze groep is er geen verenigingsaanbod in Hasselt te vinden.

Bij Trainingsgroep Het Zwartewater wordt gestart met een pilot, aanbod voor looptraining voor jeugd van 6 jaar t/m 15 jaar. 

 

Start: Donderdagavond 6 september, vertrek om 18:30 vanaf het ijsclubgebouw bij de molen. Training duurt tot 19:30.

Maand september gratis 

 

Hardlopen voor de beginner

Ook is er voor de beginner een mogelijkheid om aan te melden voor een basiscursus met een duur van 12 weken bij Runnerspoint onder leiding van Henk Smalbrugge.

Bij Runnerspoint kan iedereen zich aanmelden die gemotiveerd is, zijn conditie wil verbeteren, zijn weerstand wil verhogen, zijn gewicht wil laten afnemen of mentaal sterker wil worden. Vooral beginners moeten hun trainingsschema geleidelijk (qua omvang en intensiteit) opbouwen. Het hart, longen en het vaatstelsel passen zich sneller aan dan de spieren, pezen en de beenderen. Bij deze cursus bouwen we de trainingen heel langzaam op ter voorkoming van blessures. 

 

De cursus bestaat uit 1x per week groepstraining onder begeleiding van de trainer. Tijdens de training krijg je loopscholing en tips wat betreft het hardlopen (blessures/ voeding etc.)

Daarnaast krijg je een schema die je zelf die week kunt volgen.

De eerste les is een introductie les en geheel vrijblijvend.

Kosten voor de cursus zijn € 75 (voor 12 weken)

 

Ben je na het lezen van dit nieuwsbericht enthousiast geworden en wil je na de zomervakantie weer goed sportief van start, doe dan een mailtje naar lopen@trainingsgroephetzwartewater.nl om je interesse te tonen.

 

Koningsloop

“Heb jij ook zo genoten van de eerste Koningsloop Hasselt?

Als organisatie hebben we het prachtig gevonden om dit evenement te kunnen organiseren en hebben genoten van het evenement, de deelnemers en hun enthousiasme!”

 

Bekijk de uitslagen van het evenement

Bekijk de foto’s

Oliebollenloop (30-12-2017)

Op zaterdag 30 december is onder 'waterkoude omstandigheden' de Oliebollenloop gehouden.
De vernieuwde opzet, met start bij Veldschuur Bid en Werk heeft goed uitgepakt.
Alle vrijwilligers bedankt voor jullie hulp!

 

Hasselt actueel heeft een mooi stukje over de loop geschreven, deze kunt u hier lezen >>

Op YouTube staan twee filmpje van de loop, de finish kidsrun en finish 4 en 8 Engelse Mijl


De uitslagen staan op uitslagen.nl en kunt u hier inzien >>

Foto's staan in een ablum van Google foto's, kunt u hier inzien>>

 

 

Marathonwedstrijden schaatsen (4-11-2017)

Op zaterdag 4 november stonden de jeugdmarathonwedstrijden op het programma. Vanuit onze club hebben 5 jeugdleden meegedaan en er werden een aantal podiumplekken gepakt.

Hierbij hun uitslagen

 • Rick 3e
 • Bram 3e
 • Rixt 2e
 • Anna 5e
 • Laura 6e

 

Grachtenloop (16-9-2017)

Zaterdag 16-09-2017 is de Grachtenloop gehouden, de tijden zijn hier te vinden.

De foto's kunnen in dit webalbum worden bekeken

Introduce-verzekering voor fietsers

Voor mensen die een aantal keren mee willen fietsen om te kijken of de club iets voor hen is, kunnen we nu via de NTFU een gratis  introduce-verzekering aanbieden. Je bent dan tijdens clubritten  die door de vereniging zijn georganiseerd gedekt voor schade aan je fiets en eigendommen (tot €500,-). Wil je hiervan gebruik maken meld je dan voordat je gaat meefietsen aan op fietsen@trainingsgroephetzwartewater.nl.

We hebben dan van je nodig:

- volledig voor- en achternaam

- adresgegevens

- geboortedatum

- telefoonnummer

 

Uitslag Lenteloop (18-3-2017)

De uitslag van de Lenteloop staat online, kunt u hier bekijken

De foto's zijn hier te bekijken 

Lenteloop op 18 maart 2017

De Lenteloop is een loopwedstrijd over 5, 10 km of 10 Engelse Mijl.

Het parcours van de 5 km en 10 km gaat over de Stenendijk, het keerpunt van de 5 km is na 2.5 km. De 10 Engelse Mijl gaat na het startsignaal eerst de woonwijk van Hasselt in om daarna ook het parcours te vervolgen via de Stenendijk door Genne.

 

Inschrijven is mogelijk vanaf 13.15 uur in het clubgebouw bij de IJsbaan 

(Buiten de Enkpoort 17, Hasselt), de start vindt plaats om 14.00 uur.

 

Inschrijfgeld bedraagt  € 4,- voor volwassenen (17 jaar en ouder) 

en voor kinderen € 2,-. 

 

Iedereen ontvangt een herinnering na afloop.

 

Fietsers weer van start (4-3-2017)

Zaterdag 04-03 is weer de bekende "Ster van Zwolle" en begint ook voor onze fietsers  weer het nieuwe seizoen! Er wordt dan om 09.00 uur vertrokken bij de Boni te Hasselt. De eerste rit is een opstartrit van ca. 60/70 km en rijden Groep I en Groep II samen.

 

Nieuw dit jaar is dat de speciale ritten bedoeld zijn voor zowel Groep I als Groep II. Het tempo zal dan worden aangepast, zodat iedereen kan meefietsen.

Ook nieuw is dat het punaiseklassement niet meer alleen voor de zaterdaagse lekke banden is, maar dat ook de lekke banden tijdens de avondritten gaan meetellen.

Oliebollenloop, mooie deelname

Met 108 deelnemers deze keer een grote opkomst in het Zwartewatersklooster.

De handmatige tijdsregistratie is niet geschikt voor zo'n groot deelnemersveld, waardoor er wel wat mensen "onzichtbaar"  zijn gefinisht zie uitslagen

We hopen toch dat iedereen heeft genoten van de Oliebollenloop.

Een goede jaarwisseling en maak er een sportief 2017 van!

 

Wilco de Jong, Arend Kamphof
De evenementencomissie

Aansluiting loopgroep 'No Limit' (1-1-2017)

Fantastisch sportief nieuws in Zwartewaterland. Trainingsgroep Het Zwartewater en Loopgroep No Limit uit Hasselt hebben samen hun nieuwe trainer Henk Smalbrugge de overeenstemming bereikt dat de loopgroep wordt opgenomen in de Trainingsgroep.

 

Na 17 jaar training te hebben gegeven vond oprichter en trainer Henk Koopman het tijd om het stokje daadwerkelijk over te dragen. Omdat er in het verleden ook al eens gesprekken hadden plaatsgevonden tussen de Trainingsgroep en No Limit voor een verdergaande samenwerking, lag het voor Henk Koopman voor de hand om te onderzoeken of de Trainingsgroep en de leden van No Limit bereid waren om de toekomst samen aan te gaan! Vanzelfsprekend moest er daarnaast gezocht worden naar een professionele vervanger voor Henk Koopman. De Trainingsgroep en No Limit zijn blij dat ze in Henk Smalbrugge een enthousiaste en professionele vervanger gevonden hebben. Het doel voor No Limit was om met name om als groep bij elkaar te blijven en dat is hiermee uitstekend gelukt.

 

Naast dit succes zal de groep ook gebruik kunnen maken van alle faciliteiten die de Trainingsgroep te bieden heeft. Onder andere zal de gehele groep binnenkort in nieuwe sponsorkleding te zien zijn en wordt het nu ook mogelijk om het lopen te gaan combineren met het fietsen en of schaatsen binnen 1 sportvereniging.

 

Met deze toevoeging van een kleine 30 nieuwe leden heeft Trainingsgroep het Zwartewater na het opnemen van de fietsgroep nu dus ook de loopgroep onder haar vleugels genomen. Met dit feit en het passeren van de 120 leden zijn de leden, club en niet te vergeten ook zeker sponsoren uitermate tevreden.

 

Tijdens de Oliebollenloop op 31 december (om 10:00) zal het stokje officieel door Henk Koopman aan Henk Smalbrugge worden overgegeven. We hopen dat zoveel mogelijk leden in sponsorkleding aanwezig zijn (ook niet-lopers zijn van harte welkom als toeschouwer). Dat de sponsorkleding mooi tot uiting komt op de foto's. 

Ondertekening sponsorcontracten

Afgelopen zaterdag hebben twee nieuwe sponsoren officieel hun sponsoring bevestigd.. Sybout Poelsma van Therafit en Jan Zoer van Autoservice Hasselt zetten gezamenlijk met Klaas van de Velde (Trainingsgroep Het Zwartewater) hun handtekening onder de contracten. 

Het feestelijk moment werd vastgelegd met een eerste groepsfoto in de nieuwe sponsorkleding.

 

Grachtenloop 2016

Onder mooie omstandigheden is de Grachtenloop gehouden. De uitslag is inmiddels beschikbaar, zie uitslagen.nl. Sfeerbeelden van de loop kunt u hier bekijken.


Lopers, sponsoren en vrijwilligers, bedankt voor jullie aanwezigheid en inzet. Met jullie inzet en aanwezigheid is de Grachtenloop weer een succes geworden.

Nieuw schaatsseizoen voor de deur (19-9-2016)

Het is nog zomer maar de voorbereidingen voor het nieuwe schaatsseizoen zijn alweer opgestart. Op maandag 19 september is de eerste schaatstraining in Dronten.
Wil je op maandag- en vrijdagavond ook mee schaatsen in Dronten? Dit kan, geef je dan nu op! We vertrekken die avonden om 17:15 uit Hasselt en zijn rond 20:15 terug. 

 

Meer informatie over de aanmeldingen voor het nieuwe schaatsseizoen kun je hier vinden. Meer informatie het schaatsen kun je hier lezen.

 

Afhalen nieuwe kleding

Het is zover, de nieuwe kleding komt binnen en we kunnen gaan uitdelen!

 

Er zijn twee afhaalmomenten gepland:

Dinsdag 12 juli - 19.30-21.00 uur

Donderdag 14 juli - 19.00-21.00 uur

 

Schaatsers:

De huidge kleding moet (gewassen) tegelijkertijd ingeleverd worden. Dit houdt in het dikke jack, dunne jack en het loopshirt. Deze items zijn gratis verstrekt en eigendom van de vereniging.

Pas na inlevering van de huidige kleding wordt de nieuwe kleding verstrekt.

 

Incasso

De automatische incasso's worden gereedgemaakt, houd hiermee rekening.

 

Introductie Trainingsgroep Het Zwartewater

Door de fusie van de Fietsgroep Hasselt én Schaatstrainingsgroep Het Zwartewater is er gekozen voor een nieuwe naam. Vanaf nu gaan we verder onder de naam 'Trainingsgroep Het Zwartewater'


Bij ons kun je lopen, fietsen en schaatsen binnen één vereniging. We zijn een vereniging voor Hasselt en omstreken.

 

Contactgegevens:

 • website: www.trainingsgroephetzwartewater.nl
 • email: info@trainingsgroephetzwartewater.nl 

 

Fusie FG én STG (30-3-2016)

Op woensdag 30 maart is het definitief geworden, de Fietsgroep Hasselt én de Schaatstrainingsgroep Het Zwartewater gaan samen verder. 
In de afgelopen jaren trokken schaatsers en fietsers veel naar elkaar toe, schaatsers hielden in de zomer hun conditie op peil bij de Fietsgroep en een aantal fietsers werden geënthousiasmeerd om 's winters mee te gaan schaatsen. 

Na een aantal gesprekken waren de commissies er snel uit, we gaan in één vereniging verder.  Na een overleg met het algemeen bestuur van de IJsclub Hasselt is het nu definitief.

Meer informatie volgt in de komende weken/maanden.

Uitslag lenteloop

Om 14:00 klonk het startschot voor de Lenteloop. We mochten ongeveer 50 lopers verwelkomen. Door een paar andere lopen in Overijssel waren een aantal loopgroepen minder vertegenwoordig, we hopen hen bij de komende lopen wel weer te mogen verwelkomen.

Onder mooie voorjaarsomstandigheden werd de loop gehouden en we hoorden toch weer een aantal PR's. 

Zie hier de uitslagen

2015 lopend afgesloten met de Oliebollenloop

Op oudjaarsdag, donderdag 31 december, werd de traditionele Oliebollenloop weer gehouden. We mochten 70 lopers verwelkomen.

 

Nieuwe sponsorcontracten

Bouwbedrijf Kijk in de Vegte BV verlengt contract als hoofdsponsor


STG Het Zwartewater heeft verheugd kunnen melden dat de hoofdsponsor Bouwbedrijf Kijk in de Vegte BV zijn contract heeft verlengd. Daarnaast mocht de vereniging drie nieuwe sponsoren verwelkomen. Lindenholz Rouveen, en terugkerend bij STG het Zwartewater zijn Cocon Marketing, Flexariaat en J.J. Meijer Assurantiën.

De contracten zijn zaterdag - tijdens het WK Wielrennen 2015 - in de Prinsenhof te Hasselt feestelijk ondertekend.

Uniek is het feit dat Bouwbedrijf Kijk in de Vegte al 29 jaar trouwe hoofdsponsor is van de trainingsgroep. Vorig jaar heeft het Bouwbedrijf zijn huisstijl veranderd, vanaf het voorjaar van 2016 zullen alle leden te zien zijn in kleding voorzien van deze nieuwe huisstijl met sponsorlogo’s. De trainingsgroep is blij met deze sponsoren, dit biedt continuïteit van de vereniging en mogelijkheden om de club op diverse vlakken verder te ontwikkelen.

Naast de ondertekening van de nieuwe sponsorcontracten is er na een vijfjarig sponsorschap afscheid genomen van Sport-inn.

bron: Zwartewaterkrant

Uitslag Grachtenloop

Onder mooie omstandigheden is vanmiddag de Grachtenloop gehouden. Door de elektronische tijdwaarneming is de uitslagen te vinden op uitslagen.nl, hierbij de link.

 

Alle lopers bedankt voor het meedoen. We zien jullie graag terug bij onze volgende lopen: Oliebollenloop wordt op 31 december georganiseerd.

 

Ondertekening sponsorcontract

Wij nodigen je hierbij uit om zaterdag 26 september aanwezig te zijn op een feestelijke bijeenkomst (17:00 – 22:30) in de Sporthal de Prinsenhof te Hasselt (Prinsenstraat 24).

Op het programma deze middag/avond staat:

 • Ondertekening  sponsorcontracten STG Het Zwartewater(17:00) Graag in clubkleding aanwezig zijn
 • Skeelerclinic, gegeven door STG Het Zwartewater.
 • Fietsactiviteit,  georganiseerd door Wielervereniging Noord-Westhoek.
 • Live tv-kijken: Wereldkampioenschap wielrennen, de wegwedstrijd van de elite vrouwen met de Hasseltse Anna van der Breggen.

Alle inwoners van Hasselt e.o., clubgenoten, vrienden en familie van de wielrenners worden uitgenodigd om bij deze feestelijke gelegenheid aanwezig te zijn. Voor meer informatie over deze avond zie ook Zwartewaterkrant

Deze gelegenheid willen wij, als STG Het Zwartewater, aangrijpen om de sponsorafspraken met onze huidige (Bouwbedrijf Kijk in de Vegte,  J.J. Meijer Assurantiën) én nieuwe sponsoren (Flexariaat, Lindenholz en Cocon marketing) te bevestigen door het ondertekenen van de contracten. Wij als bestuur hopen dat om 17:00 zoveel mogelijk leden aanwezig zijn.

Kom jij ook? Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Neem je vrienden en familie mee! De hele avond kan er vrij in- en uit  worden gelopen. 

Aanmelden is niet verplicht maar wordt wel gewaardeerd, stuur even een mailtje naar ilse_overgoor@hotmail.com  

Lenteloop 28 maart

Onder 'herfstachtige' omstandigheden werd de Lenteloop gehouden. We waren  gewaarschuwd: het weer en een loopwedstrijd in Kampen kon leiden tot minder lopers. Dit was ook inderdaad het geval. We mochten zo'n 45% van het vaste deelnemersaantal verwelkomen.

 

De uitslagen zijn hier te vinden. De foto's zijn hier te vinden

Lopers bedankt voor het meedoen en tot de volgende keer!

Oliebollenloop

Onder winterse omstandigheden is afgelopen zaterdag de oliebollenloop gehouden. We mochten een mooi aantal deelnemers verwelkomen. De sneeuw mocht gelukkig de pret niet drukken. Bedankt voor de deelname.

De uitslag kunt u hier vinden.
Hierbij al een aantal sfeerbeelden.